Enhver, der driver egen virksomhed kan fortælle dig, hvor udfordrende det er at generere forretning fører på et konsistent grundlag. At finde gode fører og generere mere salg er afgørende for den langsigtede vækst i enhver virksomhed. Der er mange veldokumenteret kilder til business fører-vi vil forsøge at dække nogle af bedste i denne artikel.
Som enhver jobsøgende kan fortælle dig, skaber netværk langt flere jobtilbud end blot læse ønsker annoncer hver morgen. Det samme gælder for kundeemner. Netværk med ligesindede er tilbøjelige til at generere langt flere kundeemner derefter sætte en annonce i din lokale avis. Det er på grund af den eksponentielle karakter af de sociale og forretningsmæssige netværk.
Siger du fortælle fem medarbejdere om din store nye virksomhed. Hver af de fem medarbejdere fortæller fem af deres venner og bekendte, og så videre og så videre. Du kan se, hvor hurtigt din cirkel kan ekspandere. Mund til mund reklame er den mest omkostningseffektive reklame for alle. Det er gratis og det kan generere en ekstraordinær stor interesse i din virksomhed.
Messer er en anden glimrende kilde til kundeemner. Messer tage networking konceptet et skridt videre ved at samle ledere og virksomhedsejere til et fælles formål. Messer kan fokusere på en bestemt branche eller et specifikt marked. For eksempel, har vi en messe her hver falde til som alle de lokale virksomheder er inviteret. Dette giver en fremragende mulighed for erhvervsledere og små virksomhedsejere til at møde hinanden og diskutere deres produkter og tjenester. Dette show genererer fremragende business fører år og året ud.
Industri specifikke messer er en glimrende kilde til business fører så godt. For eksempel, holder computerindustrien mange handelsmesser hele året, herunder den velkendte udstyrsstykke i Las Vegas hver år. Ved at koncentrere sig om én branche, ved leverandører, de vil være i stand til at generere god forretning fører blandt et publikum, der allerede er interesseret i det produkt eller service de giver. Denne fokus kan fjerne en masse af de spildte kræfter, der ofte følger med bestræbelser på at generere kundeemner.
Handlen magasiner kan være en anden glimrende kilde til kundeemner. I modsætning til reklame i din lokale avis, eller generelle formål magazine, er fagblade fokuseret i på en bestemt branche. Fagblade er generelt læses kun af dem, der er involveret i denne industri. Tro mig når jeg siger det – ingen læser Network Computing for sjov. Af reklame i en handel industri tidsskrifte eller blad, kan du være sikker på at nå frem til en målrettet publikum til en rimelig pris. Der er en række handel industri tidsskrifter, både online og offline. Tjek deres omsætning satser for at sikre du får den mest bang for din sorteper.
At være fleksibel, går kreativ og venlige en lang vej, når søger business fører. Være kreativ, tænke på ting anden fyr har ikke. Fortæl mennesker du møder hver dag om din virksomhed. Jo mere få du ordet ud om din virksomhed, de flere kundeemner du er bundet til at generere. Altid stræbe efter at være bedst i alt hvad du gør. Dit drev og beslutsomhed vil hjælpe dig med at holde et skridt foran konkurrenterne.