Mens i midten af januar kan synes lidt tidligt at begynde at tænke om skatter, truende 1099-MISC redaktionernes deadlines kan overholdes for virksomheder. Generelt er IRS 1099-MISC formen anvendes til rapport diverse indtægter, som du har betalt til personer i 2004 i forbindelse med din handel eller forretning.
Gælder dette til min virksomhed?
1099-MISC formularer skal udstedes til enhver person, som du har betalt mindst $600 i husleje, tjenester eller andre indtægter betalinger. Typisk, skal du udstede form til nogen selvstændig entreprenør, som du betalt $600 til i løbet af 2004. For eksempel, hvis du har betalt en designer $1.500 til at opbygge og vedligeholde en hjemmeside i 2004 for din virksomhed, ville en 1099-MISC arkivering være påkrævet. Som med næsten enhver IRS arkivering, er der flere situationer, der kræver en 1099 arkivering [ex: enhver fiskekutter provenuet], så sørg for du dække din baser ved at kigge på de relevante instruktioner. Generelt, du er ikke påkrævet til rapporten betalinger til et selskab.
Hvornår og hvad skal indgives?
Formen 1099-MISC er en flerstrenget kul form, så sørg for de oplysninger, du giver vises tydeligt på alle kopierne. Når du har udfyldt formularen, skal du give kopi B til den person, du indberetter til Skattemyndighederne af 31. januar 2005. Brug vores tidligere eksempel, ønsker du mail kopi B til din hjemmeside designer inden udgangen af januar.
Kopi A i formen 1099-MISC er beregnet til det amerikanske Skattevæsen. Du er forpligtet til at indsende den 28 februar 2005, hvis du sender formularen via mail. Hvis du foretrækker at arkivere elektronisk, har du indtil marts 31, 2005 at indgive form.
Afslører en særlig flair for bureaukrati, kræver IRS du at indgive en ekstra form, hvis du indgive kopi A af 1099-MISC via mail. I en sådan situation, skal du indsende en “Årlige Resumé og afgivelse af amerikanske oplysninger Returnerer” form. Dette resumé er bedre kendt som formular 1096 og du bør har allerede modtaget en kopi af det med posten fra IRS.
Hvor man kan finde disse formularer
Til overraskelse for mange mennesker har IRS en glimrende hjemmeside, der indeholder oplysninger og skat formularer. Sitet er desværre temmelig ubrugelig, når det kommer til at indhente skatteformularer, at du faktisk kan fil. Du kan ikke downloade og bruge ethvert 1099-blanketten fra hjemmesiden. Hvis du forsøger at udskrive formularer fra webstedet og bruge dem, støder du på to problemer. Først, IRS computerne ikke vil være i stand til at læse former og vil afvise dem. For det andet er det tvivlsomt, at du udskriver på multi-lag karbonpapir, hvilket betyder, at du vil have ingen kopi B af 1099. Naturligvis, enten situation kan tiltrække uønsket opmærksomhed fra det amerikanske Skattevæsen.
Du kan bestille former fra IRS ved at kalde 1-800-tax-form eller bestilling dem ud af IRS hjemmeside [ikke hente]. IRS tyder det typisk tager mindst to uger for formularerne, der skal leveres, men husk, at det kan tage længere tid. Hvis du vil bruge formularerne før, kan som regel du finde dem på biblioteker og posthuse.