Overalt du tænder i dag, vil du finde hjemmesider råben på dig om de millioner, kan du gøre fra Google Adsense, Yahoo Publisher Network, eller nogle andre PPC-program. Selvstændige proklameret Guru’s med salg sider sprøjtende rigdomme ud over dine vildeste drømme, hvis du vil kun skallen ud $147 for deres ‘hemmelige’.
Men er der virkelig en ‘hemmelighed’ metode til at gøre en levende online? Ikke hvis du tager et kig på gør de alvorlige lønmodtagere. Jeg taler ikke om de ovenfor nævnte, såkaldte ‘guruer’, jeg taler om de store drenge og piger. Mænd og kvinder, der har alt for travlt til at fortælle dig, hvordan de gør en formue. Hvad er de travlt med at gøre du måske spørge? De opbygger websites. Masser af dem. Stille og roligt, i baggrunden gør de millioner.
Så før du regningen at $147 til den gamle Mastercard, lad os tale om en plan, der kan faktisk arbejde for dig.
Så hvor skal man begynde? Hvorfor i starten af kurset. Lad os antage, at du er helt ny til hele konceptet med en online-forretning. Lad os bygge din Adsense eller andre PPC hjemmeside fra bunden.
1. før du gør noget, skal du beslutte, hvilke hjemmeside du gerne vil have. Vil det være en oplysende websted? Noget sjovt, som en joke site? Eller måske centreret omkring en hobby eller forretning du har offline? Uanset hvad du beslutter dig, venligst, gør det noget du er interesseret i. Hvis du opbygger et websted strengt fordi nogen fortalt dig, at et websted, der er centreret omkring webhosting vil gøre dig flest penge, vil du være meget skuffet i det lange løb. Grunden er enkel. Kender du noget om webhosting? Det interesserer dig nok til at gøre nogen form for forskning på det? Hvis ikke så du vil have en afbryder i en hård tid, når det kommer til faktisk at fremme dit websted og få surfere til den. Ja, det kan gøres, men det er en hel del lettere, hvis du vælger noget du er i det mindste bekendt med.
2. et domænenavn. Din WWW adresse på internettet. (er en af mine btw) Der er mange forskellige skoler til at tænke, når det kommer til domænenavne, så jeg ikke vil gå ind i det i denne artikel. Lad os bare sige, at du bør vælge et domæne, som du vil, der i det mindste i nogle måde relaterer til dit emne. Ikke registrere Bizoooooogle.com og planen om at gøre det til et imperium. Registrere noget, der afspejler emne af din hjemmeside.
3. en hjemmeside. Ja, det faktiske websted skal findes. Så er her, hvor nogle arbejde eller nogle penge kan komme i spil. Hvis du har tekniske færdigheder, så naturligvis bygge det selv. Hvis du ikke gør det, du nødt til at ansætte nogen til at bygge det for dig. Må jeg foreslå at du kontakter mig for sådanne tjenesteydelser; websiteinfo@affiliatewebsitedesign.com, skamløse stik jeg kender, men jeg har bygget hundredvis af PPC orienterede hjemmesider for folk, og jeg kan hjælpe dig også.
Men hvis du vil have succes med Adsense eller Yahoo Publisher, så en hvilken som helst website vil ikke gøre. Din kommer til at gøre flere ting. Hovedfokus er at hjemmesiden skal være målrettet og optimeret til dit mål. Hvis du bygger et hjemmeside fokuseret på ‘Caribien rejse’ så ønsker du virkelig ikke oplysninger om den lokale Motel 6. Når opbygge din hjemmeside ophold på target, blive på emnet, det vil betale sig i det lange løb.
Så nu. Din hjemmeside er færdig. Online. Ser godt ud. Hvornår starter millioner af dollars, rullende i? Jeg ved det lyder vanvittigt, men jeg får stillet spørgsmål som dette hver dag. Folk antage bare, så snart deres nye hjemmeside er oppe, at arbejdet er udført. Men jeg må sige, på dette tidspunkt er det selv startet ikke. Lad mig bryde dette at du forsigtigt… Alle din skinnende nye hjemmeside er… trommehvirvel venligst… Det er en annonce. Ja, det er simpelthen en stor reklame, sat til at tiltrække besøgende, der igen Klik på din Adsense links, eller Yahoo Publisher links eller nogle andre PPC. Pointen er dette. Din hjemmeside er intet værd, hvis du vælger ikke at fremme din hjemmeside/annonce. I modsætning til hvad mange af guruerne sige, kan du bare læne sig tilbage og vente på, at antallet en notering i Google til at komme igennem. Du skal fremme.
Hvis du vil vide mere om Adsense, YPN, eller enhver anden PPC orienteret hjemmeside, og endnu vigtigere, hvordan man kan fremme denne type af affiliate hjemmeside, er der bare for meget at dække i denne artikel. Så jeg har oprettet et forum på.
Lad mig være ærlig. Magic software eller hemmelige metode at rigdomme simpelthen eksisterer ikke. Internettet er ligesom resten af den virkelige verden, din online-forretningssucces kommer til at tage arbejde. Så kom slutte sig til os og få mere at vide om hvad der virker.
Indtil næste gang,
Chuck Crawford