Her er nogle nyttige og realistiske tips til at købe en bolig.
Få forhåndsgodkendt til et lån
At få et realkreditlån forhåndsgodkendelse vil spare dig selv sorg at anskue hjem du ikke kan råd til og sætte dig i bedre stand til at gøre et seriøst tilbud, når du finder rigtigt. Ikke bare få prækvalificeret til pant, som er baseret på en hurtig gennemgang af din økonomi, forudgående godkendelse fra en långiver er baseret på din faktiske indkomst, gæld og kredit historie.
Sørg for, at du arbejder med en god långiver
At få et realkreditlån er en meget vigtig del af ligningen. Kontroller, at du arbejder med en velrenommeret, helst i det område, du køber. Når jeg handler med købere, der bruger ud af byen banker er der typisk mere rifter i transacation.
Lære markedet
Gør dit hjemmearbejde på hvor du planlægger at købe. Besøg ejendomsmægler hjemmesider og Søg gennem ejendomme til salg. De fleste ejendomsmægler websteder tilbyder gratis adgang til MLS. Bruge det og se hvad der er derude. Blevet uddannet på markedet. Her i Sarasota, Florida får jeg mange henvendelser fra folk, der ønsker at købe en beachfront condo med udsigt over vandet til omkring halvdelen af hvad de koster. Det findes ikke. Være realistiske omkring hvad du kan få i din prisklasse. Mæglere er ikke tryllekunstnere. Vi bare vise dig, hvad der er til salg og diktere ikke priserne.
Være realistiske omkring huspriser
Siden du lærte det marked, du bør vide ikke for at lede efter den ønskede egenskab ikke findes. Jeg siger ikke bare acceptere en sælgere pris. Når du lærer markedet kan du bestemme hvilke egenskaber er overpris, underpriced eller prissat lige højre.
Leje en professionel ejendomsmægler
Din tid er værdifuld. Ansætte en ejendomsmægler vil spare dig tid en penge. Kørsel omkring planløst på weekender og scanning weekend avisen er tidskrævende. Finde, helst gennem henvisning, en professionel ejendomsmægler, der kender markedet på fuld tid og du vil spare dig masser af tid og energi.
Med en varm fast ejendom kommer marked en stigning i antallet af mæglere. Mange af dem er på deltid. Sørg for at du hyre en person, der passende kan håndtere din transaktion.
Prøv ikke at finde del af århundredet
Jeg ser alt for mange mennesker forsøger at finde hjem undervurderet eller en “stjæle”. De har ventet på sidelinjen i lang tid på udkig efter at behandle af tallet. I den mellemliggende tid har hjem priser stået. Disse mennesker ville have gjort bedre, hvis de blot plukket ud af den bedste hjem i deres prisklasse, der passede til deres behov.
Ansætte en hjem inspektør
Dette er typisk de største køb, du nogensinde vil gøre. Bruge et par ekstra bukke og få en hjem inspektion. Det kan spare dig en masse penge i det lange løb.
Lad ikke dine følelser overtager
Holde hovedet koldt under hele hjem købsprocessen, især under og efter et hjem inspektion. Være realistisk. Ingen hjem er perfekt, især ældre huse. Det er ikke usædvanligt, at nye ejere til at tage sig af nogle reparationer, selv. Lad ikke sælgers afvisning af at gøre en lille reparation kill deal på et hjem, du virkelig elsker.
På den anden side ikke fald så meget forelsket i Parlamentet om, at du vil købe det ligegyldigt hvad behov skal gøres–medmindre du er sikker på, du kan håndtere det følelsesmæssigt og økonomisk. Beslutte, hvilken type af reparationer kan du realistisk tackle, så holde med beslutningen.
Arbejde med en god advokat eller titel virksomhed
Der er en masse mennesker, der går i håndtering af køb og salg af et hjem. En af disse parter kan foul op i transacation. Få henvisninger til at finde gode folk til at arbejde med.